Bytt adress

Igår fick äntligen Panda och Ior flytta. Panda ska få flytta till Tyra och Ior ska ut på bäbisäventyr.

Virknåls torka

Då har jag slängt ut mönster nr 2 på tradera. Eller igentligen är det ju det tredje, men ett är carinas.. Nu har jag iallafall slängt ut Panda och sen är det Bens tur.. 
Annars har det vart liet torka i virkandet nu, inte haft nån lust alls. Men joppas på att det snart kommer tillbaka, har ju några beställningar att göra och dessutom håller jag på med ett bumbu mönster.....

Kolla gärna in mina auktioner :D
Tradera

konstruktion

Nu börjar Ben se ut som den första Ben. Kroppen är det bara nåt varv kvar på innan det är klart, sen är det smådetaljerna som fattas. Och det tar inte så lång tid.. Så får vi se sen om det är nån som vill ha en Ben till sin familj, antingen färdigvirkad eller mönster att virka själv. 
Hittade Ben sittandes och spana in sin bror som håller på att skapas.

Hårlös

Jaha, igår höll jag på att bli hårlös. Håller ju på att försöka få ihop mönstret till Ben, och trodde att jag hade kommit på hur jag virkade kroppen... Men så fel jag hade, blev inte alls rätt form på kroppen.... Så det blev till att sätta sej ner, slita tag i den färdiga Ben och räkna varje varv hur jag har gjort ökningar/minskningar. Men det lönade sej, nu börjar det se ut som den första kroppen. 
Har dock vart en bra lärdom, nästa ggr ska jag skriva ner efter hand som jag skapar. För börjar man tänka för mycket så blir det bara skit av det..

Plockepinn

Omg nu känns det nästan som jag har tagit mej lite vatten över huvudet, fast....... Det är kul.... Har nämligen börjat skriva ner panda mönstret på datan samtidigt som jag har börjat virka på Ior, Bumbi och Ben The Bumblebee.... Ior är en beställning från jobbet, och så fort jag är klart med den så ska jag göra en panda.... Bumbi håller jag på att ta fram ett mönster, så just nu är det frivirkning som gäller där. Ben The Bumblebee är igenom virkning av mönster som gäller... Det som är kul att ha så många projekt igång är att det är från lätt till hyfsat svår nivå på det.. Så tröttnar man på att skapa mönsret till Bumbi så kan jag luta mej tillbaka på Ior och bara virka efter mönster...

Kul att ha lite utmaningar på gång hela tiden... Dessutom kul att alsterna får bra hem, Drake The Dragon har ju fått flytta hem till lilla karl, och han älskar den :D Och fler av skapelserna ska få nya hem, för här hemma gör dom ingen nytta i hyllan....

Family

Dags för en liten presentation av mina alster..Drake The Dragon är den första amisen jag har skapat själv. Först gjorde jag han till Agnes och Elsa som föddes för tidigt, då var han blå och grön.. Hans mönster finns även för försäljnig på tradera.


Panda skapade jag på beställning till Tyra, men han var svart och vit i original. Håller just nu på att renskriva mönstret och sen kommer även det ut för försäljning.


Mr GoodLooking gjorde jag till månadstävligen på amigurumi.ifokus.


Ben The Bumblebee är min senaste skapelse, och jag håller just nu på att göra iordning mönstret på han. 


Ior har jag gjort efter ett mönster jag köpte på etsy, dock hittar jag inte länken till det just nu.


Mario och Luigi gjorde jag till grabbarna grus, Robin och William. Hittade nåt gratis mönster på nätet.


JJ The Firedragon har jag gjort efter ett mönster som jag köpte på deliciouscrochet. Och han är absolut min favorit av alla amisar jag har gjort. 

Förutom dom ovan nämnda så har jag gjort lite andra amisar, ska samla hela flocken en dag och lägga upp även dom.

RSS 2.0